Boek 'Een klap van de molen'

omslag boek molen Agneta voorbeeldpagina's boek molen Agneta
Ter gelegenheid van het 20-jarig lustrum in 2022 van onze Stichting Vrienden van de Molen 'AGNETA', is een boek ontwikkeld over het heden en verleden van onze stellingmolen "Agneta" in Ruurlo.
Dat was een oude wens, die nu in vervulling is gegaan met een fraai ge´llustreerd boek, getiteld "Een klap van molen". Het is een echt kijk-, blader- en leesboek met voor elk wat wils. Veel fraaie foto's,tekeningen en verhelderende teksten, voor zowel degenen die slechts globaal in de molen zijn ge´nteresseerd, als voor hen die meer over de techniek, de achtergrond en de geschiedenis willen weten.
Het is een boeiend boek geworden, waarop wij als molenaars echt trots zijn. De samenstelling is verzorgd door een projectgroep bestaande uit interne en externe medewerkers. Het boek is uitgegeven door Fagus in Aalten, de vormgeving is verzorgd door Thijs Mertens van "Letters en Plaatjes" in Arnhem.
Als u het boek met evenveel plezier gaat lezen als waarmee wij het hebben gemaakt, dan is onze missie geslaagd, namelijk het delen van het enthousiasme voor ons aller cultureel erfgoed, de fraaie stellingmolen "Agneta" in Ruurlo Het boek is gedrukt in full color, heeft een harde kaft, is 24x22 centimeter, bestaat uit 143 pagina's. Het boek is te koop voor EUR 19,95 bij: U kunt het boek ook bestellen door hieronder naam- en adresgevens in te vullen en deze te verzenden.
De prijs van het boek, inclusief verzending, is EUR 25,-. Het boek zal worden verzonden zodra Uw betaling is ontvangen op bankrekening:
NL28 RABO 0336 6721 95
t.n.v. St. Vrienden van de molen 'Agneta' te Ruurlo.

Problemen met of vragen over het bestellen ?: stuur dan een mail naar penningmeester@vriendenvanagneta.nl
Om te betalen kunt U ook gebruik maken van deze QR-code betaalverzoek EUR 25,00 voor aankoop boek (QR scannen met camera-app; niet de bank-app).
QR code betaalverzoek voor bestelling boek
(C)2003-2024 Stichting Vrienden van de Molen 'AGNETA' - DJW Lobeek